Η προσωπική-ομαδική εργασία καθορίζει τη διαφορά

Η Υγαία είναι οικογενειακή μας υπόθεση και απαιτεί πολλή προσωπική χειρωνακτική δουλειά και συνεργασία. Όλη η οικογένεια συμμετέχει ενεργά στις εργασίες στο αγρόκτημα, ενώ δημιουργός και εμπνευστής της ομάδας μας είμαι εγώ, ο Αλέξανδρος Βλήτας, θερμός υποστηρικτής της σκληρής δουλειάς και της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου-φύσης. 

Απο παιδί είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στις εργασίες στα χωράφια τής οικογένειάς μας, σηκώνοντας μανίκια και βάζοντας ψυχή, ενώ οι σπουδές μου στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας της Λάρισας μου πρόσφεραν εξειδίκευση σ’ όλες τις σύγχρονες τεχνικές φύτευσης, οργάνωσης, άρδευσης και χειρισμού των απαραίτητων γεωργικών μηχανημάτων που χρησιμοποιώ ο ίδιος για το σύνολο των εργασιών στο αγρόκτημά μας. 

Η Υγαία είναι μια “χειροποιήτη” πρωτοβουλία που ενώνει δημιουργικά την οικογένειά μας με στόχο την αξιοποιήση της κληρονομιάς μας και αποτελεί προσωπικό στοίχημα. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την άποψή μας πως δεν υπάρχουν δύσκολες εποχές όταν σου περισσεύει όραμα και διάθεση για σκληρή προσωπική δουλειά. 

Σας ευχαριστώ προσωπικά, για τον χρόνο σας να μας γνωρίσετε.