Επισκέψιμο αγρόκτημα, μια ενδιαφέρουσα εμπειρία

 

Μαζέψτε με τα χέρια σας ό,τι θέλετε απευθείας από το χωράφι και ζήστε μια μοναδική «αγροτική» εμπειρία, ιδανική για οικογένειες με παιδιά.

Μέχρι σήμερα προμηθεύεστε φρούτα, καρπούς και βότανα από τα ράφια των καταστημάτων ή τις υπαίθριες αγορές στη γειτονιά σας. Ήρθε η ώρα να πάρετε την παρέα ή τα παιδιά σας και να έρθετε να τα μαζέψετε με τα χέρια σας απευθείας από το χωράφι, με τη διεθνή λογική “pick your own”. 

Η εκδρομή στο βουνό είναι μια ενδιαφέρουσα «γήινη» δραστηριότητα αναζωογονητική, πρωτότυπη και πολύ ελληνική, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με κάτι δημιουργικό και ωφέλιμο που θα την μετατρέψει από απλή επίσκεψη σε αξέχαστη περιπέτεια. Αποτελεί δε ιδανική ιδέα για «παιδαγωγική» οικογενειακή εκδρομή μια και έχει πολλά να προσφέρει στα παιδιά.  

Αυτό σκεφτήκαμε και κάναμε το αγρόκτημα επισκέψιμο για να μπορεί να απολαύσει κανείς τη φύση του Πάρνωνα και τη συνταρακτική ανεμπόδιστη θέα προς τον Ταΰγετο που προσφέρει το αγρόκτημά μας, σε συνδυασμό με τη μοναδική «διδακτική» εμπειρία της προσωπικής συγκομιδής καρπών. 

Στα πρότυπα του εξωτερικού, διαμορφώσαμε τις εγκαταστάσεις μας με την «πράσινη λογική» που έχουν διεθνώς οι αντίστοιχες “pick your own” φάρμες, ώστε να μπορούμε να υποδεχτούμε και να φιλοξενήσουμε όποιον ενδιαφέρεται να έχει αυτήν τη διαφορετική εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί την εκδρομή ή τη διαμονή σας.