Η φιλοσοφία μας στην πράξη

Υγαία θα πει υγεία και γη. Το όνομά μας υπενθυμίζει διαρκώς τον πυρήνα τής φιλοσοφίας μας, δηλαδή την αρμονική σύνδεση μεταξύ γης και ανθρώπου. 

Όραμά μας είναι η συγκεκριμένη φιλοσοφία να εκφράζεται σε βάθος χρόνου με όλο και περισσότερα προϊόντα Υγαία, ενώ η έμπρακτη εφαρμογή τής φιλοσοφίας μας φαίνεται από τις επιλογές που κάναμε κτήμα μας:

● Επιλέξαμε τι θα καλλιεργήσουμε αφού μελετήσαμε το μικροκλίμα της περιοχής, ώστε το αποτέλεσμα να είναι βιοκλιματικό - οι καρποί να “ταιριάζουν” στο αγρόκτημα και το αγρόκτημα στους καρπούς.

● Επιλέγουμε τις ποικιλίες μας με αυστηρά κριτήρια που έχουν να κάνουν με τη γεύση, το άρωμα και το σθένος τους.

● Επιλέγουμε οικολογικούς τρόπους καλλιέργειας, ενθαρρύνοντας τη φυσική ανάπτυξη χωρίς τη χρήση φαρμάκων και χημικών, κάνοντας τη συγκομιδή με τα χέρια, διατηρώντας χαμηλά τις ενεργειακές απαιτήσεις της καλλιέργειας και επιλέγοντας ανακυκλώσιμα υλικά με συγκεκριμένες προδιαγραφές για τις συσκευασίες μας.

● Πραγματοποιούμε συνεχή έρευνα ώστε να επικαιροποιούμε διαρκώς τις γνώσεις μας σε ό,τι πιο καινοτόμο σε μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής και μεταποίησης.

● Ενσωματώνουμε νέες τεχνολογίες με εργαλεία που επιτρέπουν τη συνεχή παρακολούθηση της καλλιέργειας με ταυτόχρονη καταγραφή δεδομένων,  για 365 μερες τον χρόνο.

● Δημιουργήσαμε επισκέψιμες εγκαταστάσεις “πράσινου κτηρίου” στα πρότυπα σύγχρονων διεθνών “pick your own” εγκαταστάσεων με δυνατότητα υποδοχής και φιλοξενίας επισκεπτών στο αγρόκτημα. Στόχος μας να προσφέρουμε στον καταναλωτή τη μοναδική εμπειρία μιας εκδρομής στο βουνό, προκειμένου να συλλέξει ο ιδιος τα φρούτα του, να γνωρίσει εμάς προσωπικά, να γευτεί καρπούς απ’ευθειας από το δέντρο. Περισσότερα γι’ αυτήν την μοναδική γευστική “ανάμνηση” που μπορείτε να προσφέρετε σε εσάς και στα παιδιά σας στην ενότητα “PICK YOUR OWN”.